Varainhankinta

Tarjoamme kahvejamme varainhankintatuotteiksi koululuokille, urheiluseuroille sekä yhdistyksille omilla etikettiteksteillä. Kahvia juodaan käytännössä joka taloudessa, joten kotimaiselle pienpaahtimokahville on varmasti kysyntää eikä ostajan tarvitse maksaa tuotteesta vain tukemisen takia. Lisäksi omilla etikettiteksteillä tuotteessa on konkreettisesti jälki asiakkaalle tuen kohteesta.

Hinta

Haluamme tukea varainhankintaasi hyvällä myyntikorvauksella. Samalla tuet myös suomalaista yrittäjyyttä ja pienpaahtimotoimintaa. Tarjoamme kahviamme hintaan 5€ per 250g pussi ja myyntihinta asiakkaille on 10€. Täten jos esimerkiksi 20 hengen luokka myy 5 pussia per oppilas, on tuotto 500€.

Kuinka homma toimii?

Ilmoita meille ryhmänne tiedot alla olevalla lomakkeella. Lähetämme teille ryhmänne jokaiselle jäsenelle yhden esittelypaketin kahvia, myyntiesitteen sekä tilauslistan. Painatamme kahvipaketteihin haluamanne ryhmänne nimen tai viestin. Lisäksi saatte meiltä somemarkkinointia varten myös tuotekuvan digitaalisena.

Paahdamme kaikki kahvit keskipaahtoisiksi (ellei toisin toivota), jolloin ne miellyttävät isoa joukkoa varmimmin. Kahvia saa sekä papuina että jauhettuna samaan hintaan. Minimitilausmäärä on 70 pakettia (saamanne esittelypaketit ovat osa kokonaistilausta). Tilauskuluihin ei lisätä postitus tai laskutuskuluja. Toiminta ja rahaliikenne on kannaltanne suoraviivaista, yksinkertaista ja ennakoitavaa.

Kun saatte esittelypaketimme voitte aloittaa tilausten keräämisen. Kun saatte tilaukset kasattua, lähetätte ne meille sähköpostilla paahtimo(at)recordcoffee.fi. Kun olette toimittaneet tilauksen meille, toimitamme kaikki paketit personoidulla etiketillänne 1-2 viikon aikana. Samalla toimitamme myös laskun 14 päivän eräpäivällä, jolloin teillä on siis kaksi viikkoa aikaa toimittaa ja rahastaa asiakkaat.

Mikäli herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse 050-574 5787

Kahvipussia: 0
Esitettä: 0
Otsikko voi sisältää maksimissaan 25 merkkiä
Personoitu teksti voi sisältää maksimissaan 120 merkkiä.